Dinketocoach


En førende Keto coach i Danmark

Min baggrund for at og hjælpe dig er at jeg er CERTIFICERET KETO Coach – og  har 12 års erfaring med den ketogene kost og livsstil, og min store passion for at arbejde med mennesker, er at optimere til en sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende livsstil.

Jeg hedder Maria og er 38 år mor til 3. I alderen 5 - 2 og lillebror fra december 2020 - 100% keto striks baby- og jeg levet 100% striks under graviditeten.

Jeg er Autoriseret sundhedsfaglig, kostvejleder og Certificeret Coach med speciale i KETO OG VÆGTTAB

Jeg Coacher og vejleder, om kostens sammensætning og betydning i forbindelse med Keto sygdom og ekstrem vægttab, stresshåndtering, kroniske sygdomme, type 2 diabetes, pco/pcos, fertilitetsproblemer, cancer m.m.

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med mennesker, på det fysiske og psykiske plan. Fagligt set har jeg en masse uddannelser bag mig både på det alternative og sundhedsfaglige perspektiv, det er vigtigt for mig der er en solid baggrund, og forsvarlig evidens og uddannelse bag det at rådgive andre mennesker, for er disse præferencer ikke tilstede er det dit liv som sættes på spil.

 Jeg er autoriseret SOSU-Assistent, og er i gang med sygeplejerskeuddannelsen, på merit plan, hvilket vil sige jeg har tilsvarende uddannelses erfaring der kompencere for de år jeg skære af selve uddannelsen men jeg finder det vigtigt i min profession, at få på mit CV, for din sikkerhed.

 Jeg har en neuro- pædagogisk og psykologisk uddannelse hvilket vil sige elementer og viden omkring Hjerneteori, Neuropsykologi ,Sanser og sanseintegration - Stressens betydning, Hukommelsesprocesser, Madens betydning i praksis, Mentalisering og emotioner, Neuropædagogiske ”kompasser” med viden om relationen mellem hjerne, krop, omgivelser og individet samt menneskets adfærd.

 Jeg arbejder med koblingen mellem det, som sker i hjernen, konkrete situationer mellem mennesker og hvilken betydning det har at blive mødt og forstået som menneske med Individuelle faktorer der har betydning for læring og udvikling med fokus på vågenhed, perception, kognition, emotioner, motorik og adfærd, og faktorers betydning for personlig og faglig læring og udvikling.

 

Jeg har meget fokus på hvad Stress gør i relation til menneskers livsvilkår, og sundhed. Udover alt det er jeg uddannet Mindfulness instruktør og mentor NADA akupunktør/ uddannet hos NADA Danmark.

 Jeg har egen klinik baseret på holistisk trykpunks/ kropsterapi, hvor der arbejdes med kroppens stressmekanismer og følelser, tanker og handlinger, ligeledes bruger jeg mentor delen til at guide til fastholdelse af medarbejder i længerevarende sygdomsperioder til jobbet, finde alternativer til at forbedret arbejdes miljø m.m.

Jeg er uddannet kostvejleder/slankekonsulent med speciale i vægttab.

Jeg har i mange år selv været meget overvægtig, og da jeg var størst vejet jeg 195 kg. og kender til alle de tanker, mekanismer og ting man som menneske går igennem i et vægttab, for måske at give op, fordi det bliver for svært, uoverskueligt m.m.