Dinketocoach


En førende Keto coach i Danmark

Min baggrund for at og hjælpe dig er at jeg er CERTIFICERET KETO Coach – og har 12 års erfaring med den ketogene kost og livsstil, og min store passion for at arbejde med mennesker, er at optimere til en sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende livsstil.

Jeg hedder Maria og er 39 år mor til 3. I alderen 6 - 3 og 2 år 

Jeg er autoriseret sygeplejerske, kostvejleder m. speciale/ og certificeret ketogenic living 101 coach med speciale i KETO OG VÆGTTAB.

Jeg coacher og vejleder, om kostens sammensætning og betydning i forbindelse med den ketogene livsstil, civilisationssygdomme så som stress, type 2 diabetes, pco/pcos, fertilitetsproblemer, cancer og ekstrem vægttab.

Ligeledes coacher jeg i intermittent fasting, OMAD, og lang tids faste, med henblik på at forebygge og øge den almene sundhed.   

Jeg har 24 års erfaring, i at arbejde med mennesker, både fysiske og psykiske 

Fagligt set har jeg en masse uddannelser bag mig, både på det alternative og sundhedsfaglige perspektiv, da det er vigtigt for mig, at der er en solid baggrund, og forsvarlig evidens og uddannelse bag det at rådgive andre mennesker, for at øge kvaliteten og din sikkerhed

 Jeg er autoriseret SOSU-Assistent og sygeplejerske

 Jeg har en neuro- pædagogisk og psykologisk uddannelse hvilket vil sige elementer og viden omkring Hjerneteori, Neuropsykologi ,Sanser og sanseintegration - Stressens betydning, Hukommelsesprocesser, Madens betydning i praksis, Mentalisering og emotioner, Neuropædagogiske ”kompasser” med viden om relationen mellem hjerne, krop, omgivelser og individet samt menneskets adfærd.

Jeg arbejder med koblingen mellem det, som sker i hjernen, konkrete situationer mellem mennesker og hvilken betydning det har at blive mødt og forstået som menneske med individuelle faktorer, der har betydning for læring og udvikling med fokus på vågenhed, perception, kognition, emotioner, motorik og adfærd, og faktorers betydning for personlig og faglig læring og udvikling under livsstilsændringer. Og jeg har fokus på hvad stress gør i relation til menneskers livsvilkår, og sundhed.+

Jeg uddannet Mindfulness instruktør og mentor, og NADA akupunktør uddannet hos NADA Danmark.

Jeg er uddannet kostvejleder/slankekonsulent med speciale i vægttab.

Jeg har i mange år selv været ekstrem overvægtig, og da jeg var størst, vejet jeg 195 kg. Jeg kender personligt til den kamp, der ligger bag at være overvægtig, omlægning af livsstil og manglende fertilitet, samt alle de tanker, mekanismer og udfordringer man som menneske går igennem i denne proces, for måske at opgive, fordi det bliver for svært, og uoverskueligt.