Hvad er fordelene ved MCT olie?


HVAD ER FORDELENE VED MCT C8 OLIE

MCT C8, kan hurtigt og let omdannes til ketoner som er 100% let optageligt energi til din krop, og hjælper med at effektivisere og stabiliserer ketose, vægttab og træning effektivitet.

Ketose er en metabolisk tilstand, hvor du anvender og forbrænder fedt som energi frem for kulhydrater i form af sukker og stivelse.

At skrue op for naturlige sunde fedtstoffer som MCT, er hemmeligheden bag en sund kost og energifyldt livsstil, der er med til at forebygge og sundhedsfremme dit liv og din sundhed.

At bruge MCT C8 Olie i forbindelse med et ønsket vægttab og en fedt forbrændende metabolisme har MCT C8 fedtstoffer vist sig at være utroligt gode til at hjælpe med vægttab – da du hurtigere og mere længerevarende føler mæthed, og sænker trangen til søde sager.

Fordelen ved MCT olie er at den kan hjælpe dig med at stabiliserer dit blodsukker, som giver en øget mæthed. Antallet af danskere med ubalance i deres blodsukker er vokset til et nærmest epidemisk niveau. Der findes flere forskellige ting, man kan gøre for at balancere sit blodsukker, og en af dem er den ketogene diæt og at indtage MCT C8 olie sammen med en øget restriktion af indtagelse af kulhydrater

MCT C8 øger dit stofskifte ved at øge kroppens kernetemperatur.

MCT olie kan forbedre din træning og udholdenhed og er en super god måde at tage din træning til et højre niveau.

Forskning har vist, at ved at bruge MCT olie som tilskud, øges din muskelstyrke, udholdenhed og præstationsevnen -x mange. Og du øger din evne til at træne længerevarende med høj intensitet.